Alaharma Race: Kuinka voittaa karting-kilpailuissa

Kart racing on yksi niistä jännittävistä urheilulajeista, joissa voit kunnostautua ja jossa voit täysin vapauttaa kilpailuhenkesi. . Jos haluat ajaa niin nopeasti kuin haluat pelkäämättä loukkaantumista ja sakkoja, karting-kilpailu on sinun valintasi! Alaharma Race auttaa sinua saamaan tuon makean makean maun ja saavuttamaan unelmasi tulla tunnetuksi karting-kilpailijaksi!

Jos olet tarpeeksi varma siitä, että voitat karting-kilpailun vain siksi, että osaat ajaa autoa, olet väärässä. Se eroaa päivittäisistä työmatkoistasi, joten seuraa näitä hyviä vinkkejä voittaaksesi ystäviäsi:

Käytä sopivia vaatteita

Useimmat ihmiset liittyisivät kartingkilpailuihin ja sivuuttaisivat tämän neuvon, mutta tämä on itse asiassa yksi ratkaisevista vinkeistä kilpailun voittamisessa . Mukavien vaatteiden käyttäminen on pelinvaihtaja, joka voi auttaa sinua navigoimaan kartingissa helposti. Muista välttää kapeiden farkkujen tai löysien housujen käyttöä! Sinun tulisi myös laittaa pari juoksukenkiä turvallisuustoimenpiteitä varten. 

Mukava

sijoittuminen kartingiin on tekijä ajon suorituskyvyssä. Sinun pitäisi pystyä tavoittamaan polkimet ja jarrut mukavasti. Istuimesi alla on vipu, jolla voit säätää istuimen korkeutta. Istumapaikan on oltava mukava, jotta voit onnistua hallitsemaan kartingia koko kilpailun ajan.

Pidä nopeutesi yllä,

jos haluat tehdä vaikutuksen ystävillesi ja olla ensimmäinen henkilö, joka ylittää maalilinjan, sinun on pystyttävä ylläpitämään nopeuttasi. Muista aina harjoittaa ajoa suoralla linjalla, mikä voi auttaa sinua pitämään sujuvan matkan ja nostamaan huippunopeutta. Sinun on myös pidettävä mielessä ajoituksesi jarrutuksessa! Jos jarrut liian myöhään tai liian kovaa, se voi hidastaa nopeuttasi, jolloin menetät kilpailun kokonaan.

Pidä etäisyys muista kuljettajista

Karting-kilpailuissa sinun tulee aina välttää muiden kartingien törmäämistä nopeuden ylläpitämiseksi. Muista, että tämä on kilpailu, ei puskuriautojen taistelu. Pidä etäisyys heistä ja keskity yksinomaan ajamiseen, etenkin käännösten tekemisessä ja vastustajien edessä. 

Älä häiritse muiden kuljettajien edistymistä ja nopeutta. Keskity vain omiin ja ennen kuin huomaatkaan, olet jo ylittänyt maalilinjan.

Pidä hauskaa

On hienoa päästä täysin kilpailukykyiseksi radalla, mutta liian suuri paine itsellesi voittaaksesi voi olla haitallista. Pidä hauskaa kilpailun kanssa, opi niin paljon kuin voit ajoautollasi ja harrasta urheilua. Karting-kilpailu on täydellinen urheilulaji stressin vapauttamiseksi, joten älä mene ylhäältä ja päästä irti.

Hyvää kartingkilpailua Alaharma Racen kanssa

Tervetuloa Alaharma Race -kilpailuun! Voit parantaa karting-taitojasi edelleen paikallisilla kilpailuillamme ja voittaa vastustajiasi vastaan. Voit käydä verkkosivuillamme tai soittaa meille lisätietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *