Karting-kilpailut ovat kansainvälisiä urheilulajeja, ja mahtaviaAlaharma Race on vain yksi monista pienistä tapahtumista Euroopassa. Jos haluat nähdä upeita kilpailuja, joissa huippukilpailijat kilpailevat parhaasta paikasta, tutustu alla olevien kappaleiden isännöimiin kilpailuihin. He järjestävät suuria liigakilpailuja ja hyväntekeväisyystapahtumia, joista kaikki nauttivat!

Monarto Karting Complex

Sijainti: Monarto, AustraliaAustralian

Tämä onsuurin karting-kilparata ja järjestää maan arvostetuimpia tapahtumia. Se voidaan konfiguroida neljään rataan, mutta pisin matka kestää jopa 1020 metriä yhdellä kierroksella. Kaikki kokoonpanot voidaan suorittaa myötä- ja vastapäivään. 

Kompleksi on näennäisesti keskellä ei mitään. Ainoat merkit sivilisaatiosta ovat autot, vaunut sekä tilat yleisölle ja radan henkilökunnalle. Kilpailijat ja yleisö ovat tervetulleita nauttimaan kauniista horisontista, joka on täynnä vihreää tasaista ruohoa, jossa puita kasvaa kaukaa.

KF1 Karting Circuit

Sijainti: Singapore

Singapore on pieni mutta varakas maa, joten on sopiva olla koti pienelle, mutta arvostetulle karting-radalle. Tämän radan pituus on vain 960 metriä, mutta sillä on 14 aaltoilevaa käännöstä, mikä tekee siitä silti kasvotempoisen. Siinä ei ole muita kokoonpanoja paitsi myötä- ja vastapäivään. 

Coloane-

Sijainti: Cotai, Macao

kartingrataTämä raita on vain 1200 metriä pitkä ilman kokoonpanoja ja vain 10 käännöstä, mutta se on silti yksi Aasian arvostetuimmista radoista kaikkien kilpailijoiden tarjoaman haasteen vuoksi. Sen käännökset ovat teräviä ja pitkät radat ovat hyvin suoria. Toisin kuin muut tämän luettelon raidat, Coloane Go Kart -radaa voi ajaa vain myötäpäivään.

Bahrain International Karting Circuit

Sijainti: Umm Jidar, Bahrainradakomplekseista

Tämä on yksi maailman suurimmistaja on kilpailija parhaaksi. Se on valtava radan 1414 metrin etäisyys ja 14 käännöstä ja pitkät suorat. Rata voidaan konfiguroida 5: ksi, jotka kaikki ovat hankalia käännösten määrän vuoksi. Se tunnetaan laajalti Lando Norrisin suosikkikappaleena.

Dubain autodromi

Sijainti: Dubai, Arabiemiirikunnat

Dubai on aina varma, että se tulee luetteloon kaikkien alojen parhaista palveluista, mutta se, mitä he tekivät karting-radalle, sai heidät ansaitsemaan viimeisen sijan luettelossa. Tällä radalla on maailman suurin kappale, jonka pituus on yli 5,39 km! Siinä on 6 erilaista kokoonpanoa, joista osa on sisäratoja, kun taas toiset ovat ulkona. Dubai Autodrome tarjoaa myös viiden tähden yrityspalvelupalvelun, jollaista ei ole vertaansa vailla muualla maailmassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *