Trent Alexander-Arnold werd vervangen door James Milner

Liverpool rechtsback Trent Alexander-Arnold had zondag een moeilijke middag toen de Reds met 2-1 verloren tegen Brighton in de FA Cup. De rechtsback van Engeland werd in de 59e minuut uit de wedstrijd gehaald en vervangen door James Milner, met wie hij tijdens een moeilijk seizoen minuten heeft gedeeld. Bij het verlaten van het veld schudde de rechtsback zijn hoofd, schijnbaar boos over de beslissing van Jurgen Klopp om zijn dag te beëindigen.
De exacte reden voor de wissel van Alexander-Arnold was niet duidelijk, maar het is waarschijnlijk dat Klopp de verdediger rust wilde geven in de aanloop naar een hectisch schema met wedstrijden. Na de confrontatie met Brighton moet Liverpool nog wedstrijden spelen tegen Wolves, Everton en Newcastle, voordat het midden februari weer in actie komt in de Champions League tegen Real Madrid.
De rechtsback is een steunpilaar voor Liverpool en wordt zelden gewisseld, maar hij is dit seizoen inconsistent. Zijn gefrustreerde gezichtsuitdrukking verwoordde zijn gevoelens toen James Milner hem kwam vervangen, maar Klopp verdedigde zijn speler ondanks zijn beslissing. Na de wedstrijd, zoals geciteerd door Anfield Watch’s Twitter account, gaf Jurgen Klopp toe dat Alexander-Arnold niet genoeg verdedigende steun kreeg van zijn teamgenoten.
De 24-jarige verbeterde vanaf het begin van het seizoen, toen hij de slechtste periode uit zijn Liverpool-carrière tot nu toe doormaakte, maar hij is nog lang niet in topvorm.
Liverpool heeft nu drie Premier League wedstrijden voordat ze terugkeren naar Europese actie. Ze zullen het onderweg opnemen tegen Wolves en Newcastle, ingeklemd tussen een thuiswedstrijd tegen Merseyside rivalen Everton, die een nieuwe manager hebben aangesteld.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply