Ronaldo is naar Saoedi-Arabië gevlogen

Cristiano Ronaldo en zijn gezin zijn maandag naar Saoedi-Arabië gevlogen om een nieuw hoofdstuk te beginnen in de roemruchte carrière van de voetbalster. Georgina Rodriguez pronkte met het tweepersoonsbed in de privéjet van haar partner Cristiano Ronaldo toen ze naar Saoedi-Arabië vlogen na zijn transfer van 175 miljoen pond per jaar naar Al Nassr. Met diamanten om haar nek en aan haar vingers hing Georgina met een van haar kinderen rond in de weelderige slaapkamer van het vliegtuig, waar een tweepersoonsbed staat dat de rugleuning van je economy seat een flinke opdoffer geeft.
Een paar dagen geleden verraste Georgina Ronaldo in een video op haar social media account met een Rolls Royce Dawn cabriolet, terwijl de speler vol ontzag keek. Ronaldo was donderdag uit eten met familie en vrienden in Madrid en zijn nieuwe zweep was het vervoermiddel van en naar het restaurant. Ondanks dat de 28-jarige influencer Georgina het voertuig kocht, moest ze achterin zitten terwijl Ronaldo en een chauffeur voorin zaten. In de video is te zien hoe haar kinderen hun cadeautjes openen, terwijl Ronaldo ook werd verrast met een eigen cadeautje.
Ronaldo had eerder een korte video op zijn Instagram story geplaatst van zichzelf in het vliegtuig. In de video zei een lachende Ronaldo tegen zijn nieuwe fans: “Ik zie jullie snel.” Mocht Ronaldo missen tegen Al Ta’ee, dan zal hij waarschijnlijk zijn thuisdebuut maken tegen Ettifaq op 21 januari. Met het contract verdient het Portugese icoon, die na zijn vertrek bij Manchester United in november zonder club zat, een van de grootste salarissen in de sportgeschiedenis. Het geeft de 37-jarige Ronaldo ook een enorme betaaldag in wat het laatste contract van zijn carrière zou kunnen zijn.
Cristiano Ronaldo Jr is terug bij Real Madrid, waarmee een einde komt aan de trend om naar een ploeg te verhuizen waar zijn vader niet voor speelt.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply