Romelu Lukaku botst met Nicolo Barella in Inter’s gelijkspel met Sampdoria

Inter Milan kwam maandagavond in actie tegen Sampdoria in het Stadio Luigi Ferraris in een poging het gat van Napoli aan de top van de Serie A te dichten. De Nerazzurri hebben echter talloze kansen gemist en waren niet echt een bedreiging voor Audero, die de hele wedstrijd het doel van Sampdoria bewaakte.

Romelu Lukaku richtte maandagavond tijdens het 0-0 gelijkspel van zijn ploeg met Sampdoria een woede-uitbarsting op Inter Milan-teamgenoot Nicolo Barella. Tijdens de eerste helft van het doelpuntloze gelijkspel van Inter in de Marassi was er een moment waarop Barella wat gefrustreerde lichaamstaal liet zien, iets waar Lukaku duidelijk niet blij mee was. Dit is geen nieuw gedrag, hij doet dat wel vaker en is er al eerder voor bekritiseerd, maar deze keer raakte het een gevoelige snaar.

De twee waren fanfavorieten bij Inter, hoewel Lukaku door sommige Nerazurri nog moet worden vergeven omdat hij de club een paar seizoenen geleden in de steek liet bij een overstap met veel geld naar Chelsea. De Chelsea-uitlener beledigde zijn teamgenoot zelfs en zei hem: “Doe het niet nog eens. Waar doelde hij op?

Toen de Belgische spits de bal niet onder controle kreeg, kon de Italiaanse middenvelder Nicolo Barella zijn frustratie niet verbergen en gooide uit ergernis zijn armen omhoog. Volgens Football Italia zette Lukaku Barella op zijn plaats en zei: “Doe dat niet, genoeg met die armen! Doe dat niet! Het is niet goed, het is beledigend, nu stoppen!” Barella moet iets gezegd hebben als antwoord, want de clip eindigde met Lukaku die zei: “**** jij, klootzak!”

De manager van Inter Milan bagatelliseerde het incident tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd. Hij was ’teleurgesteld’ over het doelpuntloze gelijkspel bij Sampdoria en vertelde Lukaku en Barella dat hun ruzie op het veld ‘niet zou moeten gebeuren, maar ze zijn grote vrienden.’ Over de prestaties van spits Lukaku zei Inzaghi: “Hij werkte hard en hielp ons hoog op het veld te blijven.” Lukaku heeft dit jaar tot nu toe één doelpunt gemaakt in de Serie A voor Inter en het zou een understatement zijn om te zeggen dat hij er niet in is geslaagd zijn eerdere vorm bij de club te evenaren.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply