Manchester United moet contract Garnacho veiligstellen

Manchester United staat voor een strijd om de toekomst van Alejandro Garnacho, met Real Madrid en Juventus onder de vele haaien die om zijn contract heen draaien. De 18-jarige vleugelspeler is snel uitgegroeid tot een vaste waarde in het eerste elftal van United, maar verschillende Europese grootmachten houden zijn situatie in de gaten door de onzekerheid over zijn toekomst. Garnacho heeft deze campagne in Manchester een doorbraakseizoen beleefd, met al 15 optredens op zijn naam, en men denkt dat de club hem graag aan een langdurig contract wil binden.
Volgens de Independent ontvangt Garnacho momenteel een weeksalaris van 7.000 pond. Tot nu toe heeft Man Utd hem een pakket van 20.000 pond per week aangeboden, wat bijna het drievoudige zou zijn van wat hij verdient.
Maar omdat het contract van de tiener in de zomer van 2024 afloopt, heeft de situatie van Garnacho verschillende Europese topclubs gealarmeerd, waaronder Real Madrid. Los Blancos hebben komende zomer waarschijnlijk aanvallende versterking nodig, aangezien Eden Hazard waarschijnlijk wordt doorgeschoven, terwijl Marco Asensio mogelijk ook op weg is naar een vertrek omdat zijn contract bijna afloopt.
Contractbesprekingen zullen op de achtergrond blijven voor Ten Hag, hoe belangrijk het ook is. Garnacho heeft zich ontpopt als een van de gevaarlijkste wapens waarover hij beschikt, en hij moet ervoor zorgen dat zijn hele blik op het veld gericht blijft. Het is duidelijk dat Garnacho op de best mogelijke manier is teruggekeerd en United zal hem graag vastleggen voordat de Europese topclubs achter hem aanrennen.
De ploeg van Erik ten Hag neemt het woensdagavond in de Premier League op tegen Crystal Palace, waarbij Garnacho en Wout Weghorst naar verwachting deel zullen uitmaken van de selectie.
Naast Real zijn er nog meer bewonderaars van Garnacho te vinden bij Juventus. Een overstap naar Italië zou een nieuwe uitdaging betekenen voor de brede man. Voorlopig houden de Merengues de ontwikkelingen tussen het Argentijnse wonderkind en de Rode Duivels in de gaten en hebben ze nog geen onderhandelingen gevoerd.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply