Liverpool krijgt impuls om Jude Bellingham deze zomer te contracteren

Liverpool’s weg naar een deal voor middenveld doelwit Jude Bellingham deze zomer zou wel eens duidelijker kunnen zijn geworden na belangrijke ontwikkelingen elders op maandag. De jacht op deze international van Engeland heeft een impuls gekregen nu hij een overstap naar Chelsea en PSG heeft afgewezen.

Jude Bellingham heeft op het WK laten zien waarom hij de meest gewilde middenvelder in het wereldvoetbal is. Hij is de laatste tijd in sensationele vorm voor club en land. Hij heeft dit seizoen 10 goals en 5 assists gemaakt in 25 wedstrijden voor Dortmund.

Real Madrid, Manchester City en Manchester United behoren naar verluidt tot de teams die in de race zijn voor de handtekening van de Engelse international. PSG en Chelsea hebben de race om Jude Bellingham al verloren volgens berichten in Duitsland, omdat de middenvelder al nee heeft gezegd tegen een overstap naar Parijs of Stamford Bridge.

Volgens The Athletic is Real Madrid, een van de kanshebbers voor zijn handtekening, “zich aan het neerleggen” bij het feit dat de financiële macht van zijn rivalen in de Premier League “bijna onverslaanbaar is”. Liverpool heeft het momenteel moeilijk in de Premier League, dus je zou denken dat ze hun prestaties drastisch moeten verbeteren, anders zou Bellingham niet geïnteresseerd zijn in een verhuizing naar Anfield.

Wie de 19-jarige vervolgens tekent, zal de komende tien jaar op het middenveld staan, en Bellingham lijkt een zeer veilige investering. Volgens berichten zou de prijs echter omhoog kunnen schieten na de overstap van Enzo Fernandez naar Chelsea voor 121 miljoen euro in januari. Liverpool beschouwt zichzelf als één van de koplopers om Bellingham te contracteren, volgens Ben Jacobs. De definitieve beslissing over de toekomst van Bellingham is nog niet genomen, maar het moment nadert snel.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply