Lionel Messi en Neymar verontschuldigen zich na verlies Champions League van PSG tegen Bayern

Lionel Messi en Neymar leidden de spelers van Paris Saint-Germain die zich verontschuldigden bij de ultras van de club na een erbarmelijk optreden in hun Champions League-verlies tegen Bayern München. Het was een avond om te vergeten voor de Franse reuzen, want ze hadden moeite om een weg in de wedstrijd te vinden tot de introductie van Kylian Mbappe na de rust.

De Parijzenaars slaagden er voor eigen publiek niet in te winnen van de koplopers in de Bundesliga, omdat Kingsley Coman in de 53e minuut het beslissende doelpunt maakte. Het was een resultaat dat de ploeg van Christophe Galtier als underdog plaatst voor de tweede etappe van volgende maand. Ze zullen Bayern volgende maand in de Allianz Arena moeten verslaan om verder te komen in Europa.

Zowel Messi als Neymar begonnen aan de UEFA Champions League na hun terugkeer van hun blessures. Het Zuid-Amerikaanse duo had echter moeite om uit te blinken en de laatste pakte zelfs een gele kaart. Bayern München-verdediger Benjamin Pavard werd van het veld gestuurd na een mogelijke ‘beenbrekende’ tackle op Messi.

Neymar benaderde Pavard nadat hij de rode kaart had gekregen en was duidelijk te zien terwijl hij “Je bent gek!” riep naar de verdediger en naar zijn hoofd wees. talkSPORT co-commentator Trevor Sinclair hekelde de tackle en zei: “Verschrikkelijke tackle, ik moet eerlijk zijn. Het is roekeloos, het is ongecontroleerd.”

Maar sinds de jaarwisseling heeft PSG nu vijf wedstrijden in alle competities verloren en dreigt het seizoen te eindigen met nog een Europese mislukking en ondermaatse prestaties in Europa. De PSG-spelers erkenden hun slechte optreden na de wedstrijd, toen Neymar en Messi de spelers meenamen naar de ultras van de club om hun excuses aan te bieden en hen te bedanken voor hun steun. De Argentijnse aanvoerder voltooide 48 passes en vier dribbels, de Braziliaanse superster voltooide 25 passes en twee dribbels tegen een resolute Bayern München verdediging.

Liam
https://www.alahkisuun.com

Leave a Reply