Alaharmalla oli kunnia isännöidä FIA-mestaruutta vuonna 2019! Mika Salo Circuitia testattiin jälleen yli 300 kilpailijaa 44 maasta ja viidestä maanosasta! Kuka nousi 2019:n Alaharma Race -mestareiksi? 

Vuonna OK jako, se on Lorenzo Travisanutto alkaen CV Performance! Hän oli viime vuoden piirin mestari, ja tänä vuonna hän puolusti titteliään. 

Nostamalla FIA cup junioridivisioona on Thomas kymmenen Brinke ricky Flynn Motorsport! Hän ampui eteenpäin ja sai valtavan aukon toisen sijan huolimatta rankkasateesta, joka teki radan vaaralliseksi!

Lorenzo Travisanutto (CV Performance)

Lorenzo Travisanutto on italialainen kilpa-autoilija, joka aloitti uransa vuonna 2006. Hän voitti sekä FIA:n mm-kisoissa 2018 että 2019, tehden hänestä fia OK -mestaruuden kaksinkertaisen mestarin! Voitettuaan WSK Euro Seriesin hänet siirrettiin HTP Kart Teamiin.

Thomas ten Brinke (Ricky Flynn Motorsport)

Thomas ten Brinke, kuuluisan Formula 1 -kilpa-ajajan Bernhard ten Brinke poika, on alankomaalainen kilpa-ajaja, joka aloitti uransa vuonna 2018. Sen lisäksi voittaa kilpailun ratkaiseva ero, hän oli myös nopein absoluuttinen aika kierroksella 19 ulos 21! Näiden kahden vuoden karting-kilpa,hän on pysynyt jäsenenä Ricky Flynn Motorsport joukkue. 

Runners Up

Kyllä, olemme täällä nähdä mestareita, mutta meidän on myös kiitettävä alkuun kilpailijat hämmästyttävä tapahtuma! Kilpailussa on satoja lahjakkaita ja määrätietoisia kuljettajia, mutta niin monet heistä ovat syytä huomata! Jotta tämä artikkeli olisi lyhyt, keskitymme fiakartingin mm-kisojen 2019 viiden parhaan toiseksi.

Original Kart Division

Taylor Barnard Rosberg Racing Academysta voitti toisen sijan OK-divisioonassa. Häntä seurasi Ricky Flynn Motorsportin Harry Thompson, joka oli lähellä hänen asemaansa. Ward Racingin Kirill Smalilla oli kunnia voittaa neljäs paikka tuolloin fanien suosikilta, Kohtala Sportsin Juho Valtanen.

Original Kart Junior Division

Junior jako tapahtuman oli myös mukaansatempaava taistelu, kun toinen sija, Rafael Camara Forza Racing ylitti maaliviivan yhdessä Brinke muut kilpailijat. Kolmas sija menee Kajus Siksnelis Ward Racing, joka sijoittui kilpailussa 13 kantoja pois, mistä hän aloitti. Marti Sobrepera Tony Kart myös työnsi itsensä koko mestaruuden viikolla ja niin teki Andrea Kimi Antonelli alkaen Rosberg Racing Academy.

FIA Kartingin MM-kisojen tulevaisuus

Tämän vuoden kauden päätöstapahtuman nuoret kilpailijat olivat hurjia kilpailijoita. Valitettavasti Thomas kymmenen Brinke ei voi puolustaa hänen otsikko, koska hän on 15, joten hän oikeutettu OK jako. Mitä uusia kykyjä ilmestyy ensi vuonna? Emme malta odottaa, että saamme tietää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *